. Spännande nyheter – Heart of North

FRI FRAKT INOM SVERIGE

BETALA MED KLARNA

Spännande nyheter

100% Norrland |

Hej kära Heart of North-familj!

Jag hoppas att ni alla har haft en fantastisk vecka fylld med glädje, äventyr och kanske till och med lite norrländsk solsken. Som alltid är det en ära och glädje att få tacka er alla för att ni valt att vara en del av vår gemenskap och stödja oss under veckan som gått.

Vi är otroligt tacksamma för var och en av er som har valt att välja Heart of North för era klädbehov. Det är er passion och ert stöd som driver oss framåt varje dag och som gör det möjligt för oss att fortsätta skapa och leverera produkter av högsta kvalitet.

Som en liten gest av uppskattning vill vi passa på att tacka er genom att avslöja att vi har några spännande nyheter på gång! Men, precis som den norrländska vildmarken, så håller vi våra hemligheter nära hjärtat för tillfället. Vi kan inte avslöja exakt vad det är vi har planerat ännu, men jag kan försäkra er om att det kommer att vara något riktigt speciellt.

Det är alltid så roligt att kunna dela spännande nyheter med er, vår fantastiska gemenskap. Vi ser fram emot att avslöja allt för er inom kort och vi hoppas att ni kommer att älska det lika mycket som vi gör.

Tills dess vill jag bara säga tack igen till er alla. Tack för att ni väljer Heart of North, tack för ert stöd och tack för att ni är en del av vår fantastiska gemenskap. Tillsammans är vi starka och tillsammans kan vi skapa magi.

Håll utkik efter fler uppdateringar och nyheter från oss här på Heart of North. Vi ser fram emot att fortsätta denna resa tillsammans med er!

Med varma hälsningar,

Heart of North-teamet