. KLÄDER – Heart of North

FRI FRAKT INOM SVERIGE

BETALA MED KLARNA

KLÄDER

Välkommen till Heart of North - det klädföretaget som har sina rötter i hjärtat av Norrland.

Hos oss handlar det inte bara om att uttrycka din stil, det handlar också om att följa med på en resa mot hållbarhet och miljöansvar. Vi är stolta över att vara grundade i Luleå, där kärleken till naturen och medvetenheten om miljöns skönhet alltid har funnits.

Vår vision sträcker sig längre än att bara erbjuda fantastiska kläder. Vi tror på att göra skillnad genom att erbjuda hållbara alternativ som både är stilfulla och respekterar naturen. Vi arbetar aktivt för att minska vår påverkan på miljön genom att använda ekologiska material, återvunna tyger och minimala kemikalier i våra produktioner. Genom att välja Heart of North kan du vara säker på att du bidrar till en mer hållbar framtid.

Vårt sortiment är inspirerat av den unika naturen som omger oss i Norrland. Från de fantastiska färgerna på norrskenet till de majestätiska fjällen och skogarna - varje plagg är en hyllning till den naturliga skönheten runt oss. Våra designer är minimalistiska och tidlösa och passar både för vardagsbruk och speciella tillfällen.

När du handlar hos Heart of North kan du vara trygg i att du får produkter av högsta kvalitet. Vi lägger stor vikt vid skicklighet och noggrannhet i tillverkningen för att säkerställa att varje plagg är perfekt. Och eftersom vi värnar om våra kunder erbjuder vi också en problemfri och personlig kundservice för att se till att dina behov och önskemål alltid blir tillgodosedda.

Anslut dig till Heart of North-familjen och bli en del av vår hållbara resa. Varje plagg du köper är inte bara en stilfull investering, det är också ett steg mot en mer hållbar värld. Tillsammans kan vi göra skillnad och visa att mode och miljöansvar går hand i hand.

Bli vår samarbetspartner!

Meddela ditt användarnamn på sociala medier (Instagram, Facebook, Linkedin etc...)